Å hoppe fra øy til øy på Hvaler med Hvalerfergene gir ro i sjelen og opplevelser med flotte turområder, gallerier, cafeer, deilige sandstrender og varme svaberg. Opplev den vakre Hvalerskjærgården kombinert med overnatting på idylliske Hvaler eller historiske Fredrikstad.


" />

Øyhopping på Hvaler

Å hoppe fra øy til øy på Hvaler med Hvalerfergene gir ro i
sjelen og opplevelser med flotte turområder, gallerier, cafeer, deilige
sandstrender og varme svaberg. Opplev den vakre Hvalerskjærgården kombinert med
overnatting på idylliske Hvaler eller historiske Fredrikstad.
Denne pakken inneholder hotell overnatting med frokost (selvhushold på Hvaler Resort) og en dag med øyhopping med Hvaler fergene.

De østre øyene utenfor Skjærhalden (Hvalers største tettsted) innbyr til en perfekt dag med utflukt og rike opplevelser. Flotte turområder, til fots eller med sykkel, deilige sandstrender og varme svaberg, mulighet for overnatting hvis du har med eget telt, kafeer, marina, galleri og konserter er noe av det du kan oppleve. Hvalerfergene har opptil 19 daglige avganger og med øyhoppingsbilletten kan du loffe fra øy til øy på en innholdsrik og bedagelig tur gjennom Norges første marine nasjonalpark; Ytre Hvaler. Turen starter og ender på Skjærhalden.

Øyhoppingsbilletten gjelder hele dagen den er kjøpt. Husk å sjekke fergetidene.
Sykkel kan medbringes for et tillegg på kr. 70,- (betales på båten). NB! Fergene tar kun kontant.

Det er ingen servering på fergen, men det er sommeråpne cafeer på Herføl, Makø (Nordre Sandøy) og Nedgården (Søndre Sandøy).

Øyhoppingsbåten går fra Skjærhalden, hit kommer du deg med bil (følg rv. 108 helt ut) eller med TIME Expressen linje 6. 

Ønsker du personlig service?

Tlf (+47) 815 30 555
(Man-Fre 09.00-16.00)

E-post booking@visitoslo.com

Bestillingsvilkår

Avbestilling

For detaljert informasjon om destinasjonene i Østfold, vennligst kontakt de lokale turistinformasjonene i Fredrikstad & Hvaler, Halden, Indre Østfold, Moss og Sarpsborg.

Bestill hos oss

Build: 14.08.2020 11:08:44, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6509.cbischannel-543.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Package, Action: Index